Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Juist nu is het belangrijker dan ooit informatie te delen en mensen met elkaar te verbinden en hiervoor digitale vormen in te zetten. De OVAL community is een nieuw interactief platform voor en door leden van OVAL. Vanaf 30 maart 2020 wordt gestart met een apart ‘corona-kanaal’.
 

  • Alle informatie over het coronavirus in relatie tot de dienstverlening van de leden van OVAL op een rij. Van informatie vanuit de Rijksoverheid en links naar relevante sites tot tools en acties vanuit OVAL ten behoeve van leden en hun klanten.  
  • Informatie voor ondernemers en over specifieke regelingen zoals wegwijzers, handreikingen en informatie over het noodpakket.
  • De mogelijkheid om ervaringen, acties en tools met elkaar te delen. Zo maken we optimaal gebruik van ons netwerk en voorkomen dubbel werk.
  • Chat-functie om één-op-één of in groepjes met elkaar te sparren.
  • #durftevragen. In de praktijk worstelen bedrijven vaak met dezelfde type vragen. Stel je vraag en help elkaar verder.
     

Kortom: de OVAL-community is een digitale ontmoetingsplaats waar leden informatie kunnen vinden, ervaringen delen en terecht kunnen met hun vragen. De community is uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van leden van OVAL en eenvoudig te benaderen via een speciale knop op deze website.

In de toekomst gaan we de community verder uitbreiden met meer kanalen, informatie, (besloten) groepen en functionaliteiten. Met de OVAL community maken we samen het netwerk nóg sterker.  

Klik hier voor de handeiding.

Bron: OVAL

30/03/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter