Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Eenmaal per jaar worden op de Dag van de 1000 voorbeelden de succesvolle matches die tussen werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking gevierd. Dit evenement wordt vandaag voor de derde keer georganiseerd. De Dag van de 1000 Voorbeelden neemt steeds vastere vormen aan. Vele partijen doen mee om op deze dag werkgevers in het zonnetje te zetten. 

Tijdens het landelijk evenement “het Festival van de 1000 Voorbeelden” worden er vandaag in Den Haag, maar ook in veel andere arbeidsmarktregio’s activiteiten georganiseerd. 

Vandaag worden mooie voorbeelden gedeeld en cadeaus uitgereikt, zo ook door OVAL-lid Staat van Dienst:
‘Hij heeft een enorme drive en greep de kans met beide handen aan’ aldus Ronald van Berkum van Tuinmani over Joey. ‘Joey is een super enthousiaste werknemer en kan goed met de jongens overweg uit het team’. Precies waar het vandaag om gaat op de Dag van de 1000 Voorbeelden. De dag dat succesvolle matches tussen werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking worden gevierd.

Ook andere leden zoals de at.groep en Agens hebben van OVAL cadeaus ontvangen. Zo gaat Agens vandaag samen met een wethouder een aantal werkgevers in het zonnetje zetten.

Het project ‘Op naar de 100.000 banen´, een initiatief van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland, heeft ten doel om werkgevers te informeren en inspireren om mede invulling te geven aan de Banenafspraak. Samenwerking is de sleutel om de inclusieve beweging in Nederland verder te versterken. Werkgevers lopen op schema bij het voldoen aan de eisen uit de Banenafspraak, maar met alle betrokken partijen zullen we alles op alles moeten zetten om ook het uiteindelijke doel, de 100.000 banen in de marktsector en 25.000 banen bij de overheid, te halen. Samenwerking met WerkgeversServicePunten, individuele gemeenten, private partijen, belangenorganisaties van mensen met een arbeidsbeperking is van groot belang.

14/03/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter