Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

De opening van de Week van de Werkstress 2022 belooft een inspirerende en interactieve ochtend te worden. Naast keynote speakers Richta IJntema en Mark Tuitert zorgt dagvoorzitter Wouter de Jong voor de nodige inhoudelijke gesprekken en interactie.

Op 14 november gaat de negende Week van de Werkstress van start met het “OVAL event Mentaal en fysiek sterk!” bij Avans Hogeschool in Breda. Juist in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. Door de historisch hoge verzuimcijfers, de toenemende werkdruk door de arbeidsmarktkrapte, de hoge inflatie en het vervagen van de grens tussen werk en privé door het hybride werken, staan organisaties en werknemers zowel mentaal als fysiek onder druk. Daarom kiest OVAL in 2022 voor het thema: Mentaal en fysiek sterk!

Wat kun je verwachten?
Wouter de Jong neemt ons tijdens deze ochtend mee in een collegetour waarin HRM-studenten van Avans kritische vragen stellen over werkdruk, werkstress en mentale kracht. Ook vindt er een inspirerend gesprek plaats tussen vertegenwoordigers van organisaties en professionals op het gebied van mentale kracht, werk-privébalans en werkplezier. Welke ontwikkelingen zien zij in de nabije toekomst? Met welke concrete acties kun je als organisatie aan de slag om mentaal en fysiek sterker te worden? En hoe pak je dat aan?

Keynote speaker Richta IJntema vertelt over psychologische veerkracht, welke misvattingen er over bestaan en hoe je het kunt versterken. En Mark Tuitert sluit de ochtend af met zijn persoonlijke verhaal. Hoe ga je om met onzekerheid als het tegenzit? En hoe kun je jezelf staande houden in de storm van het leven?

Aansluitend aan het programma wordt er een lunch geserveerd en is er volop gelegenheid om na te praten over het event en te netwerken. 

Datum: 14 november 2022
Tijd: 9.00 - 14.00 uur
Locatie: Avans Hogeschool Breda

>>> Meer informatie over de Week van de Werkstress

Direct aanmelden voor het openingsevent kan via onderstaande button.

AANMELDEN

03/11/2022

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter