Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op woensdag 27 november vond de landelijke conferentie Leven Lang Ontwikkelen plaats. SER-voorzitter Mariëtte Hamer leidde de plenaire delen van de conferentie, ook minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap was aanwezig.

OVAL verzorgde samen met USG Restart, Optios, Randstad HR Solutions en Matchcare de  deelsessie “Begeleiding naar passend werk, hoe doe je dat?”. Mensen ontwikkelen zich als ze werk hebben en kunnen zich daardoor weer verder ontwikkelen. De juiste begeleiding naar passend werk is maatwerk en bepalend voor succes. In deze sessie stond de praktijk centraal. Geen academisch college of uiteenzetting van beleid, maar inspiratie rechtstreeks uit de beroepspraktijk. Tijdens de sessie maakten deelnemers in sneltreinvaart kennis met de highlights van een aantal succesvolle praktijkcases. 

Het animo voor de conferentie was erg groot. Ruim 500 gasten kwamen bij elkaar om kennis uit te wisselen, elkaar te inspireren en elkaar te ontmoeten. Gezegd moet worden dat de conferentie wat ons betreft nog te veel in het teken stond van leren, scholing en onderwijs en de publieke dienstverlening. Dit stimuleert enorm om nog meer te laten zien wat private dienstverleners op het brede terrein van activering, loopbaan en ontwikkeling kunnen bieden.

Magazine impressie van de dag

28/11/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter