Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Sieb Louwsma is benoemd tot de nieuwe voorzitter van OVAL, branche voor duurzame inzetbaarheid. Met deze benoeming markeert OVAL dat vitaliteit en gezondheid, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk de pijlers zijn die bijdragen aan de inzetbaarheid van werkend Nederland. “Een breed palet van bedrijven staat voor kwaliteit en innovatie in de dienstverlening. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het aan het werk komen en blijven van werknemers”, aldus Louwsma. 

Sieb Louwsma is directeur van Solutions!vpr onderdeel van de Louwsma Bedrijven groep. Daarnaast is hij vanaf 2010 bestuurlijk actief. Eerst bij Boaborea en later in het bestuur van OVAL. Sinds maart 2017 als waarnemend voorzitter. Op basis van zijn ruime inhoudelijke en bestuurlijke ervaring is door de leden besloten om hem voor een periode van een jaar te benoemen tot voorzitter van OVAL. 
Sieb Louwsma ziet de toekomst van de branche met vertrouwen tegemoet. “Als ondernemer vind ik dat dit maatschappelijk relevante werk een sterke brancheorganisatie verdient die de private bedrijven op het gebied van vitaliteit, activering en loopbaan vertegenwoordigt. Daar zet ik mij met passie voor in”. 

Klik hier voor een pdf van het persbericht. 

Bron: OVAL

07/01/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter