Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op maandag 18 september organiseren AWVN en De Normaalste Zaak een preventiesessie over hoe medewerkers te ondersteunen met psychische klachten. Deze bijeenkomst is online en ook toegankelijk voor OVAL-leden. 

De centrale vraag tijdens deze bijeenkomst is: wat kunnen werkgevers doen als medewerkers (beginnende) psychische klachten ervaren? Sprekers zijn Mieke Rabou (arbeidsdeskundige) en Marjolein Veraa (afdelingsdirecteur Udens College) en zij vertellen hoe zij medewerkers met psychische klachten kunnen ondersteunen. Deze sessie staat dan ook in het teken van het voorkomen van uitval door psychische klachten. 

Praktische informatie

Wanneer: maandag 18 september 2023 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar: online
Deelnemen: aanmelden via deze link

Deze sessie past in de reeks ‘preventiesessies’: online kennissessies voor organisaties die willen weten hoe ze kunnen helpen voorkomen dat hun medewerkers uitvallen door psychische klachten. De NVAB, NVvA en OVAL werken ook mee aan deze serie.

De volgende sessie vindt donderdag 5 oktober 2023 van 15.00 tot 16.30 uur plaats. Hier wordt ingegaan op hoe het mentaal welbevinden van medewerkers kan worden gestimuleerd. De laatste sessie is tijdens de Week van de Werkstress op 13 november en daar wordt ingegaan op hoe langdurig verzuim door psychische klachten kan worden voorkomen.

Meer informatie over deze preventiesessies is hier te vinden: 18 september: Preventiesessie 2 - medewerkers ondersteunen die psychische klachten ervaren - De Normaalste Zaak
 

04/09/2023

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter