Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Beste allen,

Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik een loopbaanstap maak en OVAL ga verlaten. Ik wil allereerst iedereen en in het bijzonder de leden van OVAL hartelijk danken.

OVAL is een mooie brancheorganisatie met leden die het verschil maken in de praktijk. Ik heb mij als manager Activering en Loopbaan de afgelopen jaren met enorm veel plezier ingezet voor OVAL en veel geleerd. De opgedane kennis, ervaring en de vele prettige contacten koester ik. 

Vanaf maandag 12 december ga ik aan de slag bij het ministerie van SZW als senior beleidsmedewerker op de afdeling Loopbaan en Ontwikkeling. Wat mij betreft houden we contact om er voor te zorgen dat iedereen in Nederland aan het werk komt, blijft en zich een leven lang kan ontwikkelen. Ik krijg nieuwe contactgegevens bij SZW maar blijf in ieder geval ook bereikbaar op mijn huidige mobiele nummer.

Op dit moment zit ik in het proces van afronden en overdragen. Aan mijn opvolging wordt hard gewerkt. De ledenbijeenkomst op donderdag 1 december in Bunnik is mijn laatste werkdag voor OVAL. Ik zou het leuk vinden als wij elkaar daar kunnen treffen. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn dan wens ik de branche en jullie allen zowel persoonlijk als zakelijk alle goeds toe!

Met vriendelijke groet, 
Sander Vastbinder

24/11/2022

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter