Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Aan het werk komen en blijven, daar gaat het om. Met werk verdien je geld om van te leven.
Maar werk is nog veel meer. Het zorgt ervoor dat je mee kunt doen en er toe doet. Door werk kun je presteren, laten zien wat je waard bent. Werk, zeker werk dat bij je past, zorgt ervoor dat je met plezier uit bed stapt. Het geeft energie en houdt je fit. Je kunt je verder ontwikkelen en zit privé dan ook lekker in je vel.

Ondertussen staat de tijd niet stil. Het werk verandert. Beroepen verdwijnen én verschijnen. En jij verandert ook. Een vaste baan voor het leven bestaat niet meer. En met z’n allen werken we steeds langer door. Bij een loopbaan hoort beweging. Het is al lang geen eenmalige keuze maar een levenslang proces.

OVAL en haar leden zijn daar iedere dag mee bezig. Graag brengen wij dan ook de Landelijke werkdag Leven Lang Ontwikkelen onder de aandacht. Wij zijn zeker aanwezig om daar onze bijdrage leveren.

LANDELIJKE WERKDAG LEVEN LANG ONTWIKKELEN

Heb je ambities en ideeën over Leven Lang Ontwikkelen? En wil je inspiratie opdoen? De ministeries van OCW, SZW en EZK, de SER en het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen nodigen je uit voor een grote, landelijke werkdag over Leven Lang Ontwikkelen op woensdag 27 november 2019.

Deel je kennis en ervaringen rond Leven Lang Ontwikkelen, start en versterk samenwerking, raak geïnspireerd door de praktijkverhalen van anderen en krijg inzicht in ruimte in de regels. Aan het eind van de dag heb je concrete handvatten waarmee je weer een vervolgstap kan zetten in het verder vormgeven van Leven Lang Ontwikkelen.

Het programma
We starten met een kort plenair programma. Daarna zijn er verschillende deelsessies rondom actuele thema’s zoals publiek-private samenwerking, flexibilisering van het onderwijs en het stimuleren van een leercultuur binnen bedrijven. 

Op dit moment zijn we bezig met de invulling van het programma, maar zeker is dat je energie zult krijgen van deze dag en vol inspiratie naar huis gaat. We zijn trots op de goede voorbeelden en willen stimuleren om tot actie over te gaan. 

Wil jij jouw werk, ideeën, of goede voorbeelden presenteren? Er komt een open inschrijving voor deelsessies, dus pak je podium en inspireer!

Voor wie?
De werkdag is voor iedereen die op wat voor manier dan ook werkt aan Leven Lang Ontwikkelen. Zoals het onderwijsveld, het bedrijfsleven, de sociale partners en de overheid. Er is ruimte voor circa 500 deelnemers en deelname is gratis. 

Uitnodiging
Binnenkort volgt meer informatie en kun je je aanmelden als deelnemer of organisator van een deelsessie. Reserveer 27 november 2019 alvast in je agenda!

De werkdag is op een centraal gelegen locatie, goed bereikbaar met het OV.

Vragen?
Neem dan contact op met de organisatie via leven_lang_ontwikkelen@minocw.nl. 

29/05/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter