Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Wil je meer weten over de integrale aanpak en de rol van de arbeidscoach en wat deze kan bijdragen aan duurzame plaatsingen? En wil je handvatten om medewerkers met schulden (en hun werkgevers) verder te helpen? Schrijf je dan nu in voor de kenniskring jobcoaching op 4 juni.

Programma
Na een korte introductie volgen er twee workshops:

  • Rol van de arbeidscoachPetra de Jong, programmamanager Arbeid van MEE, vertelt je meer over het werk en de rol van de arbeidscoach. Een arbeidscoach ondersteunt iemand met een beperking op weg naar duurzaam werk. MEE heeft een integrale aanpak waarbij de arbeidscoach zich niet alleen op het werk richt, maar ook op andere levensgebieden van de werknemer, zoals de financiën, de woonsituatie, relaties en vrije tijd. Tijdens de workshop maakt Petra duidelijk hoe je de expertise van een arbeidscoach kunt inzetten en geeft ze tips om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt volwaardig mee te kunnen laten doen.
  • Schulden: hoe komt iemand eraan en hoe kun je helpen?Clairette van der Lans, projectleider Financieel gezonde werknemers vanuit Wijzer in geldzaken (ministerie van Financiën) vertelt hoe levensgebeurtenissen kunnen leiden tot schulden. Verder geeft ze tips waarmee je niet alleen de werknemer met schulden verder helpt, maar ook de werkgever.


Waar en wanneer?
De kenniskring jobcoaching wordt gehouden op dinsdag 4 juni 2019 in Utrecht. De middag start om 12.30 uur met de inloop en een lunch. Om 13.00 uur start het programma en de bijeenkomst is om 16.30 uur afgelopen.

Klik hier voor meer informatie en het aanmelden. 

Bron: SBCM en Cedris

03/05/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter