Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

“Motiveren van de ongemotiveerde medewerker"

Motivatie is een veel bediscussieerd onderwerp. Werkgevers verlangen van medewerkers dat zij gemotiveerd werken en zich optimaal inzetten om de doelstellingen van de organisatie te realiseren. Theoretisch een logische gedachtegang, maar helaas met een weerbarstige praktijk. Veel managers hoor je immers nog klagen over medewerkers met een 9-tot-5-mentaliteit, medewerkers die de kantjes ervan aflopen, medewerkers die niet proactief zijn en alleen exact doen wat hen opgedragen wordt en medewerkers die alleen oog hebben voor het eigen belang. Kortom: medewerkers die niet (optimaal) gemotiveerd zijn in de ogen van de werkgever.

Praktische tips

Hoe kunt u dit keren? Hoe krijgt en houdt u uw medewerkers gemotiveerd? Op zijn eigen bezielde en enthousiaste wijze leert Erik Wijlhuizen ons wat er praktisch nodig is en ook wat juist NIET wenselijk is om medewerkers gemotiveerd te krijgen en te houden. Samengevat stelt Erik dat medewerkers zich zullen gedragen zoals u hen behandelt. En daar zit de sleutel tot (de)motivatie. Erik is oprichter en directeur Human ConneXion en is tevens actief als consultant op het gebied van arbeid en organisatie. Daarnaast geeft Erik regelmatig lezingen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Juridisch kader

Maar wat als een medewerker onverhoopt niet meer te motiveren is en de kantjes ervan af loopt of zich uiteindelijk misschien zelfs ziek meldt? Welke juridische middelen staan u als leidinggevende dan ter beschikking? Aan de hand van praktische tips belichten de juristen van BW7 dit onderwerp. Van de (noodzaak tot) opbouw van een goed dossier tot het uiterste middel; de mogelijkheden voor ontslag in het kader van de Wet Werk en Zekerheid.

Schrijf snel in!

Een interessante bijeenkomst, die u niet mag missen! Schrijf u dan ook snel in. Deelname is gratis voor leden van BW7, voor niet-leden € 95 excl. BTW. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van al uw vragen en sluiten we af met een borrel.

Datum en tijd

Donderdag 28 januari 2016
15.30 – 17.00 uur met aansluitend borrel

Locatie

Het Corpac Huis
Reitseplein 15
Tilburg

Klik hier om aan te melden

07/01/2016

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter