Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op 1 mei 2016 treedt de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties in werking. Deze wet regelt dat de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) wordt afgeschaft. In plaats daarvan kan met vooraf, door de Belastingdienst, goedgekeurde modelovereenkomsten worden gewerkt. Tot 1 mei 2017 zal sprake zijn van een transitieperiode.

Waarom is de VAR afgeschaft? Waarom is er gekozen voor modelovereenkomsten? Wat betekent dit voor de werkwijze tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers? Welke modelovereenkomsten zijn er? Wanneer ben ik gevrijwaard voor de loonheffingen? Wat houdt de transitieperiode in? Deze vragen, en meer, zullen aan bod komen tijdens de vijf voorlichtingsbijeenkomsten die VNO-NCW - MKB-Nederland en PZO-ZZP in samenwerking met de regionale verenigingen zullen organiseren. Ook de Belastingdienst zal haar medewerking verlenen aan deze voorlichtingsbijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten zullen sprekers van VNO-NCW - MKB-Nederland, PZO-ZZP en de Belastingdienst onder meer op bovenstaande vragen ingaan en bieden wij u ruim de gelegenheid om aan hen vragen te stellen.

Hieronder het overzicht van de extra bijeenkomsten (ontvangst 15.00 uur, bijeenkomst van 15.30 tot 17.30 uur, met aansluitend een borrel):

  • donderdag 14 april 2016 - Het Turfschip te Etten-Leur
  • dinsdag 19 april 2016 - Planetarium Amsterdam te Amsterdam ZO
  • donderdag 21 april 2016 - Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle

De kosten voor het bijwonen van deze voorlichtingsbijeenkomst bedragen € 66,55 (incl. 21% btw) per persoon. Dit bedrag wordt via een éénmalige machtiging van uw rekening afgeschreven.

U kunt zich door middel van bijgaand antwoordformulier opgeven. De verwerking van uw aanmelding vindt plaats in volgorde van binnenkomst. Voor meer informatie: Kitty Dellemijn (tel. 070 349 03 74; e-mail: dellemijn@vnoncw-mkb.nl). Klik hier voor meer informatie.

Kort voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding met het definitieve programma en een routebeschrijving.

Bron: VNO-NCW en MKB Nederland

21/03/2016

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter