Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

De bijeenkomst stond in het teken van het verbinden van de werelden van beleid en praktijk bij gemeenten, onderzoek en onderwijs. Aan de hand van concrete voorbeelden verkende u hoe praktijkvragen vertaald kunnen worden naar onderzoek, hoe u samenwerking opzet en wat deze samenwerking oplevert.

Het programma

Het Kennisprogramma Vakkundig aan het werk biedt gemeenten en wetenschappers de kans te ontdekken wat de beste manieren zijn om mensen weer volop te laten meedoen aan de samenleving. Er zijn vier programmalijnen: re-integratie, integraal werken, methodisch werken en armoedebestrijding en schuldhulpverlening.

Eerste ronde

Op dit moment is de eerste subsidieronde geopend. Subsidieverzoeken kunnen tot 16 februari 2016 worden ingediend. Het doel van deze eerste subsidieoproep is het beantwoorden van actuele kennisvragen rond interventies die worden toegepast binnen gemeenten op het gebied van werk en inkomen, met kortdurend onderzoek (maximaal 6 maanden). Deze subsidieoproep beoogt de samenwerking tussen beleid, praktijk en onderzoek te stimuleren. Het gaat hierbij om kennis die aansluit bij de vragen en behoefte van professionals die werkzaam zijn bij gemeenten op het vlak van beleid, bestuur en praktijk.

Meer informatie

Bron: ZonMW

22/12/2015

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter