Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Vanuit de campagne 'Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!' worden verschillende (online) bijeenkomsten georganiseerd om kennisdeling te stimuleren voor werkgevers, arboprofessionals en brancheorganisaties. Met het doel om vanuit verschillende perspectieven lichamelijke belasting onder de aandacht te brengen én aan te pakken. Op 26 november en 3 december wordt afgetrapt met twee webinars:

Webinar 'Gedrag & Cultuur'
door: vhp human performance
Op donderdag 26 november volgt de eerste webinar in een reeks over lichamelijke belasting vanuit een gedrag- en veranderperspectief. Tijdens deze webinar komt een aantal vragen aan bod, die interactief beantwoord worden. Bijvoorbeeld: Wat maakt de TOP strategie ook vanuit een gedragsperspectief de juiste strategie? Hoe zorg je, waar nodig, voor gedragsverandering? En hoe creëer je een cultuur waarin duurzaam gezond fysiek werk een gezamenlijke ambitie is? De webinar is van 11.00 - 12.30 uur. Heb je interesse? Meld je hier aan!

Webinar 'Exoskeletten als oplossing voor fysiek zwaar werk?'
door TNO
Op donderdag 3 december vindt de webinar 'Exoskeletten als oplossing voor fysiek zwaar werk?' plaats. TNO bespreekt tijdens de webinar deze vraag, biedt een overzicht van exoskeletten en legt uit welk type in welke situatie gebruikt kan worden. Met demonstraties en filmpjes wordt duidelijk wat er wel en niet van een exoskelet kan worden verwacht. Via de chat kun je vragen stellen. De webinar is van 16.00 - 16.45 uur. Klik hier voor het programma en om je aan te melden.

18/11/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter