Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Deze week wordt de Week van de Loopbaan georganiseerd. Als OVAL steunen we persoonlijke ontwikkeling van harte. De arbeidsmarkt staat momenteel onder druk, met een overvloed aan openstaande vacatures en een tekort aan beschikbaar personeel. Werkgevers zijn dringend op zoek naar nieuwe medewerkers en moeten tegelijkertijd alle mogelijke inspanningen leveren om hun huidige personeelsbestand te behouden. Bovendien worden werknemers en werkzoekenden steeds kritischer en maken ze weloverwogen keuzes bij het selecteren van een baan die aansluit bij hun interesses en groeipotentieel. Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, organiseert deze week de achtste editie van de Week van de Loopbaan. Tijdens deze week openen loopbaanprofessionals hun deuren voor iedereen die gratis loopbaanadvies zoekt.

Loopbaanprofessionals staan klaar om werkenden en werkzoekenden te begeleiden bij het nemen van stappen om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven, vooral met het oog op de snel veranderende arbeidsmarkt door digitalisering en automatisering. Nieuwe banen ontstaan terwijl oude verdwijnen, en daarom is voortdurende leer- en ontwikkeling essentieel. Plezier in het werk is echter net zo belangrijk. In gesprek gaan met een loopbaanprofessional helpt werkenden en werkzoekenden om hun kwaliteiten te ontdekken, zich verder te ontwikkelen en te begrijpen hoe dit past in de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. 

Lees meer over onze visie over een leven lang ontwikkelen via https://www.oval.nl/themadossiers/loopbaan/leven-lang-ontwikkelen

14/09/2023

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter