Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Voordelen van het lidmaatschap

 • Belangenbehartiging
  OVAL is de stem van de branche en behartigt uw belangen bij de politiek, gemeenten, ministeries, werkgevers- en werknemersorganisaties en andere stakeholders. Efficiënt en bewezen effectief. Samen bereiken we meer.
   
 • Informatievoorziening
  Via een wekelijkse nieuwsbrief en mailings houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze vertalen we naar praktische handreikingen zoals het stappenplan privacy, checklist basiscontract.
   
 • Onderscheid op kwaliteit 
  De leden van OVAL voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Professionele dienstverlening en een goede borging daarvan is voor ons vanzelfsprekend. Dit is vastgelegd in de 5 waarborgen van OVAL.
   
 • Goed gezelschap 
  De bedrijven die lid zijn van OVAL leveren samen zo’n 70% van de diensten die op deze markt worden aangeboden. Het lidmaatschap geeft toegang tot dit rijke en diverse netwerk. Directeuren en professionals van de aangesloten bedrijven treffen elkaar tijdens inspirerende bijeenkomsten, vullen samen opdrachten in en versterken elkaar.
   
 • Extra opdrachten 
  Onze website brengt opdrachtgevers rechtstreeks in contact met onze leden en biedt de mogelijkheid tot de aanvraag van offertes. Het geeft leden toegang tot aanbestedingen waarvoor het OVAL-lidmaatschap wordt gevraagd. Ook samenwerking met andere leden biedt nieuwe kansen.
   
 • Deelname aan projecten 
  Sommige vragen uit de markt of wettelijke verplichtingen zijn beter gezamenlijk in te vullen dan alleen. Daarvoor organiseert OVAL projecten, exclusief voor leden. 
   
 • Vraagbaak 
  Via toegang tot de online en telefonische helpdesk en een online community geven we antwoord op uw vragen. 
   
 • Verandering en vernieuwing 
  OVAL heeft een voortrekkersrol bij innovaties. Wij signaleren veranderingen in wetgeving en trends in de samenleving en gaan daar samen met onze leden mee aan de slag. Zo blijven we samen voorop lopen.
Email Facebook Google LinkedIn Twitter