Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Eén op de drie Nederlanders krijgt een chronische aandoening. Te vaak leidt een chronische aandoening tot uitval op het werk. Blijven werken is voor veel mensen met een chronische aandoening belangrijk om mee te blijven doen in de samenleving. Daarvoor is veel overleg en aanpassing nodig, zowel van de werkende als van de werkgever, artsen en andere zorgverleners.

Op donderdag 11 april 2019 organiseren Fit for Work en SER hierover een inspiratie-conferentie bij de SER in Den Haag.

Voorbeelden van initiatieven en samenwerking uit binnen- en buitenland geven inspiratie om werk voor mensen met een chronische aandoening blijvend mogelijk te maken. Samen maken we ons sterk om werkbehoud bij een chronische aandoening te bevorderen. Minister Bruno Bruins (VWS) en staatssecretaris Tamara van Ark (SZW) zijn genodigd. EU-commissaris Marianne Thyssen heeft toegezegd een videoboodschap te verzorgen. De conferentie wordt georganiseerd in samenspraak met de ministeries van VWS en SZW.

Voor wie?

Politici, overheid, zorgprofessionals, zorgverzekeraars, werkgevers(organisaties), werknemersorganisaties, patiëntenorganisaties en arboprofessionals.

Aanmelden

Wilt u hierbij aanwezig zijn? U kunt zich tot dinsdag 2 april aanmelden via deze link. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum           : donderdag 11 april 2019
Locatie          : SER-gebouw
Inloop            : 13.00 uur
Programma   : 13.30 - 16.30 uur

Bron: Sociaal-Economische Raad en Fit for Work Nederland

14/01/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter