Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Er doen allerlei ideeën de ronde over de inzet van een jobcoach. Jobcoaches zouden duur zijn. Jobcoaches zouden werk doen dat de organisatie zelf ook wel kan. Of: jobcoaches komen alleen van pas als het echt uit de hand loopt. De werkelijkheid is veel genuanceerder.
 

Vandaag start OVAL een campagne die de toegevoegde waarde van de externe jobcoach voor het voetlicht brengt bij gemeenten. We merken dat bij gemeenten nog te vaak kennis ontbreekt over wat externe jobcoaches kunnen toevoegen op het gebied van duurzame arbeidsparticipatie. De campagne wil dit hiaat opvullen, zodat professionals in de gemeentelijke organisaties en betrokken wethouders en raadsleden meer oog krijgen voor wat externe jobcoaches kunnen betekenen.
 

Het artikel over ‘De vijf grootste misverstanden over de jobcoach’ vormt het startschot van de campagne, ondersteund door FAQ’s Jobcoaching met de 26 meest gestelde vragen over externe jobcoaches. In de komende weken volgt een mix van artikelen, praktijkverhalen en interviews met gemeenten, die gepubliceerd zullen worden op de OVAL kanalen.
 

>>> Meer informatie over jobcoaching

20/10/2022

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter