Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op 14 mei 2018 is deze competitie van start gegaan. De competitie wordt al sinds jaar en dag georganiseerd, dit jaar staat veilig werken met [gevaarlijke] stoffen centraal. Alle organisaties die veilig werken met [gevaarlijke] stoffen kunnen deelnemen aan deze competitie, ongeacht branche of bedrijfsgrootte. Door het delen van Goede Praktijken hopen we ondernemers te inspireren én te motiveren om aan de slag te gaan met veilig werken met [gevaarlijke] stoffen. Zo maken we samen Nederland en Europa een veiligere plek om te werken. Daarnaast staat er voor de winnaar een mooie beloning klaar, dus lees snel verder.  

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de Goede Praktijken Competitie? Dit kan snel en gemakkelijk door het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar: info@arboineuropa.nl. Het aanmeldformulier vindt u hier. Aanmelden kan nog tot 1 oktober 2018, dus wees er snel bij! 

Wat valt er te winnen?

Naast erkenning voor hun bijdrage aan veilig en gezond werken, looft het Nederlands Focal Point een prijs uit van 2000 EUR aan de winnaars van de Nederlandse inzendingen. Ook maken de winnaars kans op een ticket naar de Europese finale in Bilbao. Wilt u meer weten over wat deelnemen aan de Europese Goede Praktijken Competitie voor u kan betekenen? Kijk dan hier

De jury

De inzendingen voor de competitie worden beoordeeld door een tripartite jury. Zowel de overheid als werkgevers- en werknemersorganisaties beslissen mee over de uiteindelijke winnaar. De inzendingen worden in eerste instantie beoordeeld door een uiterst deskundige en breed samengestelde jury. Wilt u meer weten over de juryleden? Kijk dan hier

Inspiratie opdoen: eerdere winnaars

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Goede Praktijken Competitie? Bekijk hier de winnaars van de vorige Goede Praktijken Competitie en laat u inspireren voor uw eigen inzending! 

Bron: Het Nederlands Focal Point 

04/09/2018

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter