Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Van 16 tot en met 21 september 2019 zetten in heel Nederland de loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan. Maak vrijblijvend kennis met een loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Werk is belangrijk
Aan het werk komen en blijven, daar gaat het om. Met werk verdien je geld om van te leven. 
Maar werk is nog veel meer. Het zorgt ervoor dat je mee kunt doen en er toe doet. Door werk kun jij presteren, laten zien wat je waard bent. Werk, zeker werk dat bij je past, zorgt ervoor dat je met plezier uit bed stapt. Het geeft energie en houdt je fit. Jij kunt je verder ontwikkelen en zit privé dan ook lekker in je vel.

Een loopbaan heet niet voor niets loopbaan
Ondertussen staat de tijd niet stil. Het werk verandert. Beroepen verdwijnen én verschijnen. En jij verandert ook. Een vaste baan voor het leven bestaat niet meer. En met z’n allen werken we steeds langer door. Bij een loopbaan hoort beweging. Het is al lang geen eenmalige keuze maar een levenslang proces. Je bent, of je nu wilt of niet, steeds vaker zelf ondernemer. Ondernemer van je eigen loopbaan.

Meld je aan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Door hier te klikken kan je zoeken op postcode en/of thema en daarna contact opnemen met een loopbaancoach voor een vrijblijvende kennismaking tijdens de Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019.

OVAL Themadossier Loopbaan

09/09/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter