Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Een loopbaan heet niet voor niets een loopbaan

Werk is belangrijk. Het is een bron van inkomsten en zorgt voor maatschappelijke participatie. Werk draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, zorgt voor plezier en biedt perspectief. Door technologische en maatschappelijke ontwikkelingen verandert ons werk. In het tijdperk van digitalisering en robotisering verdwijnen én verschijnen beroepen. Een vaste baan voor het leven is verleden tijd. Tegelijkertijd worden wij ouder en werken langer door.

Bij een loopbaan hoort beweging. Het is geen eenmalige keuze meer, maar een levenslang proces. Voor iedereen die werkt, begint met werken, stilstaat, vastloopt of richting zoekt. Voor mensen die na jarenlang werken vastlopen is loopbaanbegeleiding een voor de hand liggende keuze. Maar mensen die nog aan het begin van hun werkende leven staan, hebben minstens zoveel behoefte aan begeleiding.

Het achterhalen van loopbaanwensen -en mogelijkheden, en het ondersteunen bij de realisering daarvan, zorgt er voor dat mensen inzetbaar blijven en gezond en met plezier kunnen werken. Uitval wordt daarmee zoveel als mogelijk voorkomen. De keuze voor de juiste loopbaanbegeleiding is maatwerk en bepalend voor het succes. Daarom beschikken dienstverleners aangesloten bij OVAL over veel expertise en voldoen zij aan strikte kwaliteitseisen. 

Bent u werkgever? Lees hier ons volledige loopbaanstatement voor werkgevers.
Bent u persoonlijk geïnteresseerd? Lees hier ons loopbaanstatement voor het individu.

OVAL in LoopbaanVisie

In LoopbaanVisie staat een uitgebreid artikel over OVAL: Verbindt en bundelt krachten. Het artikel is geschreven op verzoek van de redactie en geeft een mooie blik in de wereld van OVAL met betrekking tot loopbaan en een leven lang ontwikkelen.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter