Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Verschillende personen in een bedrijf hebben een officiële rol als het gaat om veilig en gezond werken. Dat geldt onder andere voor de werkgever en de preventiemedewerker, maar ook voor de Ondernemingsraad (OR) of Personeelsvertegenwoordiging (PVT). Een goede samenwerking is de sleutel voor een succesvol preventiebeleid. TNO organiseert vier regionale bijeenkomsten voor preventiemedewerkers over de samenwerking met de PVT/OR.

Tijdens de vier regionale bijeenkomsten, die plaatsvinden in Zwolle (14 april), Zeist (26 april), Eindhoven (28 april) en Rotterdam (3 mei), wordt aandacht besteed aan de rol van de PVT/OR op het gebied van veilig en gezond werken. Er wordt ingegaan op de basis van een goede samenwerking en de adviesvaardigheden die helpen om samen de preventiedoelstellingen te bereiken. Tegelijkertijd bieden de regionale bijeenkomsten de mogelijkheid om kennis en ervaring te delen met andere preventiemedewerkers uit de regio.

Kijk op www.aanmelder.nl/preventiemedewerker2016 voor het programma en de locaties. Hier staat ook het aanmeldformulier.

De bijeenkomsten maken deel uit van het onderzoek ‘Versterken Impact Preventiemedewerker’. De praktijkervaringen die preventiemedewerkers delen tijdens deze bijeenkomsten dienen als input voor het onderzoek.

Bron: TNO

04/02/2016

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter