Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Noloc organiseert voor het zesde jaar op een rij de Week van de Loopbaan. Loopbaanprofessionals zetten de spreekwoordelijke (virtuele) deuren open voor iedereen die een goed gesprek wil over loopbaanontwikkeling. OVAL besteedt als partner van de Week van de Loopbaan hier volgende week aandacht aan op haar social mediakanalen.

Ontdek jouw mogelijkheden
Van 14 tot en met 19 september 2020 kan iedereen kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de loopbaanprofessionals en jouw loopbaanvraagstuk bespreekbaar te maken. De coronacrisis zorgt bij veel mensen voor baanonzekerheid. Banen verdwijnen, veranderen en er komen nieuwe banen bij. Hoe zorg je er in deze tijden voor dat jouw talenten en kwaliteiten niet onbenut blijven? Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt. Daarom is het juist nu een goed moment om in beweging te komen en na te denken over jouw loopbaan.

Gemotiveerd personeel draagt bij aan succes van de onderneming
De Week van de loopbaan is er ook voor werkgevers die van gedachten willen wisselen over loopbaanontwikkelingsmogelijkheden voor het personeel.  De uitdaging voor veel werkgevers is niet alleen om goed opgeleid en gemotiveerd personeel te vinden maar ook om ze te behouden. Actief loopbaanbeleid geeft inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden van je medewerkers. Zo kan je als werkgever positief bijdragen aan de motivatie en werkplezier van je medewerkers. Wil je weten hoe? Maak dan een afspraak met een loopbaanprofessional bij jou in de buurt.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en wil je hier graag met een professional bij jou in de buurt over in gesprek gaan? Door hier te klikken kan je op postcode en/ of thema zoeken naar een loopbaanprofessional in jouw omgeving.

Meer informatie over de Week van de loopbaan vind je hier.

OVAL Themadossier Loopbaan

09/09/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter