Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Echt een geschenk, dit ontwikkeladvies!

Manon van Gaal zag in maart al haar opdrachten uit de agenda verdwijnen. Als freelance event manager bestond ze voornamelijk van haar werkzaamheden bij festivals, theaters en op evenementen. Een enorme klap. En daarna het grote zwarte gat. Het gesubsidieerde ontwikkeladvies greep ze met beide handen aan. Samen met haar coach Marieke zet ze stappen en vallen inmiddels heel veel puzzelstukjes op de plek.

‘Ik zat alleen maar te draaien op de bank,’ vertelt Manon. ‘Dezelfde gedachten herhaalden zich in mijn hoofd: Hoe nu verder? Ga ik omscholen? Of ga ik zitten afwachten? Alle kanten ging het op. Ik kreeg maar geen rust en ik kwam niets verder. Totdat ik getipt werd door een vriendin, ook werkzaam in de event branche, over het ontwikkeladvies. Ik kwam bij MEPD terecht, bij Marieke. Dit klikt heel goed. Ze begrijpt mij als zelfstandig ondernemer en zet net altijd dat stapje verder. 

Met name de persoonlijkheidstest vond ik heel verhelderend. Ik heb een beter beeld van mijn kwaliteiten en drijfveren gekregen. En ik zie ook in, dat deze ook heel goed buiten de evenementenbranche in te zetten zijn. Daarnaast blijkt uit de test, dat ik als freelancer/zzp-er echt het beste tot mijn recht komt. Ik houd van vrijheid en autonomie. Dat is een fijne bevestiging. Ik begrijp nu beter waarom mijn energie wegvloeit bij een werkgever. Wanneer ik niet 100% mijn eigen keuzes kan en mag maken.  

Ik merk dat ik meer rust krijg en helderder heb wat me te doen staat. Ik hóef niet te kiezen wat ik de rest van mijn leven wil gaan doen. Ik kies voor wat nu goed voelt en daar heb ik voor mijn gevoel een stevige basis gelegd. In welke vorm, daar ga ik de rest van mijn leven mee experimenteren. Een aantal ideetjes beginnen in mijn hoofd al vorm te krijgen. En sommige losse ideeën kunnen ook nog eens gecombineerd worden tot een uniek product. Zo kan mijn interesse in de psyche en het menselijk gedrag zomaar nog eens leiden tot een mooi event. We gaan het zien. Voor nu geeft met in elk geval vertrouwen in de toekomst,’ aldus Manon. 

Downloads en/of links

Klik op het bestand om deze te downloaden.

Geïnteresseerd in ontwikkeling?

Gerelateerde stories

Email Facebook Google LinkedIn Twitter