Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Vanuit haar project ‘Werkgevers gaan inclusief’ heeft AWVN online coach JIP ontwikkeld. Hiermee kunnen werkgevers zelf aan de slag om ruimte te maken voor mensen met een beperking en zo bij te dragen aan de banenafspraak uit het Sociaal akkoord.

Vooral voor de aanjager participatie en inclusie

JIP is met name bedoeld voor de aanjager participatie en inclusie in organisaties, degene die moet zorgen dat er ruimte komt voor mensen met een beperking, om van start te gaan. JIP is voor alle werkgevers gratis te gebruiken. Na registratie kan de gebruiker aan de slag en blijven al z’n antwoorden bewaard.

Wie is JIP?

JIP bestaat uit drie vragenlijsten, die de gebruiker in één keer of stapsgewijs kan invullen, plus de rapportage van de antwoorden. Veel vragen van deze online coach zijn verrijkt met extra informatie, praktijkvoorbeelden en relevante linkjes. De gebruiker kan steeds terug naar JIP om de extra informatie te lezen of ermee aan de slag te gaan. Ook kan hij of zij de antwoorden nalezen, wijzigen, meer vragen beantwoorden of de rapportage printen.

Je vindt JIP op www.werkgeversgaaninclusief.nl.

Bron: AWVN

07/04/2016

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter