Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Met behulp van brancheorganisaties, opleiders, arbodiensten en andere intermediaire partijen is er dit jaar weer een grote variatie aan activiteiten en acties tijdens de Week van de RI&E. Door het hele land worden werkgevers door middel van acties aangemoedigd om in deze week de stap te zetten om actief aan de slag te gaan met de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

De vierde Week van de RI&E vindt plaats van 11 tot en met 15 juni en wordt officieel afgetrapt tijdens het congres “Preventie Beroepsziekten” op 11 juni. Dit congres is speciaal georganiseerd voor preventiemedewerkers. Informatie: www.aanmelder.nl/preventiemedewerker2018.

Korting op uitvoering RI&E

Voor bedrijven die aan de slag willen met het maken of updaten van de RI&E bieden verschillende organisaties tijdens de Week van de RI&E korting op de uitvoering en/of toetsing. Werkgevers die eerst willen weten waar ze aan toe zijn, kunnen een quickscan laten uitvoeren.

Gratis advies

Van telefonische spreekuren tot workshops en ontbijtsessies: tijdens de Week van de RI&E bieden verschillende organisaties gratis advies aan. Voor een concrete vraag over de RI&E kan een telefonische helpdesk voldoende zijn, maar als bedrijven meer willen weten over hoe je een RI&E kunt aanpakken, zijn er workshops waarin uitleg wordt gegeven.

Het complete overzicht van activiteiten en acties is te vinden op www.weekvanderie.nl.

Over de Week van de RI&E

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E.

31/05/2018

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter