Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Een vast en gedeeld afwegings- en analysekader is van centrale betekenis voor het methodisch (kunnen) werken van professionals in de re-integratie richting werk en begeleiding bij het werk van mensen met een arbeidsbeperking. Het UWV heeft een onderzoekssubsidie beschikbaar gesteld van € 250.000. OVAL is betrokken bij de totstandkoming en formulering van het subsidiethema. 

De doelstellingen van het subsidiethema zijn:

  1. Meer inzicht krijgen in de oordeels- en besluitvorming van de professionals in de re-integratie naar en begeleiding tijdens werk van mensen met een arbeidsbeperking. Welke afwegingen maken zij over het te doorlopen traject van mensen met een arbeidsbeperking richting werk en de coaching tijdens het werk? Hoe verschillen de afwegingen tussen (groepen) professionals?
  2. De onderlinge dialoog stimuleren tussen (verschillende groepen) professionals in de keten van re-integratiedienstverlening aan en jobcoaching van mensen met een arbeidsbeperking (klantmanagers, arbeidsdeskundigen, re-integratiecoaches en jobcoaches) over hun afwegingen om hun aanpak te kiezen. Deze dialoog heeft tot doel om blijvend van elkaar te leren.

Het idee is dat op termijn een gedeeld afwegingskader tot stand zal komen uit de onderlinge dialoog tussen de betrokken professionals en hun organisaties.

Subsidieaanvragen kunnen van 25 maart tot uiterlijk 16 april 2020, 12.00 uur worden ingediend. Verdere informatie en de wijze van aanvragen staan vermeld in de publicatie van de Staatscourant. De gehele aanvraag is eveneens op UWV-Marktplaats gepubliceerd. Deze is vanaf nu in te zien voor de leveranciers uit het segment kwaliteit en onderzoek. 

Bron: OVAL

27/03/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter