Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Nationale loopbaan APK

Achmea, koploper in Nederland als het gaat om aandacht voor inzetbaarheid van medewerkers, kiest ervoor om werken aan inzetbaarheid vanzelfsprekend te maken.

Werken aan inzetbaarheid
Mensen zullen in de toekomst vaker wisselen van baan en dan is het van belang te weten hoe groot de kans is om nieuw werk te vinden in het huidige beroep. De Nationale loopbaan
APK laat zien hoe groot die kans is en hoe men die kan vergroten. Men geeft zicht op: de verwachte zoekduur naar gelijksoortig werk, branches met de meeste vacatures, de kans dat het huidige beroep wordt gerobotiseerd en kansrijke, alternatieve beroepen.

APK
Verzekeraar Achmea is het eerste bedrijf dat de APK actief aanbiedt aan haar medewerkers. De loopbaan APK geeft organisaties een handvat om duurzame inzetbaarheid te vergroten. Medewerkers krijgen duidelijkheid over hun arbeidsmarktpositie en adviezen om hun kansen te verbeteren.

Onderdelen
De Nationale loopbaan APK bestaat uit 3 onderdelen:
1.    de Arbeidsmarktkansenscan, een online vragenlijst 
2.    zes weken toegang tot het Focus loopbaanportaal met informatie over het verstevigen van de arbeidsmarktpositie en toegang tot de module Beroepen, Opleidingen en Vacatures (BOV) 
3.    een adviesgesprek met een gecertificeerde loopbaancoach

Downloads en/of links

Klik op het bestand om deze te downloaden.

“Aandacht voor inzetbaarheid, Achmea zet loopbaan APK in”

Geïnteresseerd in ontwikkeling?

Gerelateerde stories

Email Facebook Google LinkedIn Twitter