Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

In oktober 2020 hebben de leden van de alliantie Samen werken voor werk een aanbod gedaan aan het ministerie SZW, VNG en UWV om bij te dragen aan de opgave om zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk (weer) naar werk te begeleiden. Het aanbod omvat direct beschikbare dienstverlening om landelijk voor 100.000 mensen loopbaangesprekken, arbeidsmarktprofielen, ontwikkeladviezen en opleidingen te organiseren. Deze week is dit aanbod ook neergelegd bij de wethouders van de centrumgemeenten per arbeidsmarktregio.

Regionaal worden mobiliteitsteams ingezet om vraag en (nog verborgen) aanbod bij elkaar te krijgen. De toegevoegde waarde van de partijen, vertegenwoordigd in de alliantie, is groot. Zij kennen immers de bedrijven en sectoren en kunnen met onder meer coaching en scholing werkzoekenden de weg naar deze bedrijven en sectoren helpen vinden. Op die manier krijgt iedere werkzoekende, maar ook iedere werkgever die op zoek is naar personeel, de hulp en kansen die hij of zij verdient. In Rotterdam en Den Haag wordt al gebruik gemaakt van dit aanbod.

De alliantie Samen werken voor werk wordt gevormd door OVALABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen)NRTO De Ned. Raad voor Training en Opleiding en Cedris. Hun leden zijn dagelijks actief in het hart van de arbeidsmarkt.

Lees hier het volledige artikel.

Bron: Samen werken voor werk

25/01/2021

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter