Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Matchcare weet door haar jarenlange ervaring met loopbaanbegeleiding in diverse sectoren dat talenten en skills veel belangrijker zijn voor het vinden van werk dan diploma’s of een cv. In de toekomst zal deze focus op talenten alleen maar doorzetten. Daarom komt deze organisatie juist nu met het online platform Loopbaankompas. Nieuw aan dit gratis platform is dat werkzoekenden gekoppeld worden aan geschikt werk op basis van hun talent.

“Talenten en Skills zijn belangrijker dan diploma’s of cv”, Misja Bakx, directeur Matchcare

‘Hoe kan ik zo snel mogelijk werk vinden dat bij mij past?’ ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn personeel bij een reorganisatie zo goed mogelijk terecht komt?’

In de huidige economische omstandigheden zijn dat dé vragen waar werknemers en werkgevers mee worstelen. Om een oplossing voor deze problemen te bieden, stelt Matchcare Loopbaankompas beschikbaar. Een gratis online platform waarmee werkenden en werkzoekenden op basis van hun talenten en vaardigheden worden gekoppeld aan een geschikte baan. Talenten zijn namelijk nu én in de toekomst steeds belangrijker op de arbeidsmarkt ten opzichte van diploma’s of cv.

Loopbaankompas bestaat uit 4 onderdelen:

Loopbaankompas geeft een overzicht van de talenten en vaardigheden van een werknemer. Hiermee kan worden gezocht naar de beste opleidingen. Loopbaankompas beschikt over de meest actuele arbeidsmarktinformatie, waardoor men snel wordt gekoppeld aan geschikte vacatures. Tot slot geeft het online platform ook advies naar andere beroepsrichtingen.

Het belangrijkste onderdeel van Loopbaankompas is de Skillpas. Een online profiel met een overzicht van de skills en talenten. Deze talenten worden gebruikt om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten: het vinden van een nieuwe baan of opleiding en tijdens een sollicitatie gesprek.

Meer informatie over Loopbaankompas is te vinden op: https://loopbaankompas.matchcare.nl/

Bron: Matchcare

10/08/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter