Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Zoals bekend is OVAL actief in het dossier Wet Markt en Overheid en is door OVAL actief meegewerkt aan het evaluatierapport van Ecorys en het in december gepubliceerde zwartboek. Zie andere artikelen op de website.

Minister Kamp heeft het evaluatierapport en de kabinetsreactie nog steeds niet naar de Tweede Kamer gestuurd maar doet dit, als het goed is, deze maand. Het onderwerp is op 20 januari jl. wel al besproken in het Algemeen Overleg over Ondernemerschap. Kamp zegt dat het kabinet overweegt de Wet markt en overheid aan te passen, zodat gemeenten deze niet meer zo gemakkelijk kunnen ontwijken maar dit is nog geen gelopen race binnen het kabinet. Klik hier voor meer informatie.

Een interessant initiatief is dat van Autoriteit Consument & Markt: ‘Denk mee met ACM’. ACM heeft een aantal meest relevante thema’s gekozen voor haar agenda 2016/2017, waaronder markt en overheid. ACM stelt een ieder in de gelegenheid om kennis, ervaring en inzichten met ACM te delen over dit onderwerp om zo de aanpak rondom het thema te verbeteren. Namens OVAL is dat natuurlijk al gedaan, maar uw input is van harte welkom. Meepraten kan tot 20 februari a.s. via deze link.

Bron: OVAL

02/02/2016

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter