Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op verzoek van het ministerie van SZW brengen wij de netwerkbijeenkomst ‘Arbozorg 2020: Meer preventie & samenwerking’ onder uw aandacht. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 november a.s. vanaf 10:30 uur in het MeetingDistrict te Nieuwegein. OVAL vindt het een belangrijk thema en we hopen op een goede vertegenwoordiging van onze branche.  

Het doel van de bijeenkomst is om de arbeidsgerelateerde zorg in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Op deze dag komen alle initiatieven op het gebied van arbeidsgerelateerde zorg aan bod middels een plenaire opening met interessante sprekers. Staatssecretaris Tamara van Ark opent de bijeenkomst. Daarna volgen workshops met de mogelijkheid om kennis uit te wisselen op verschillende onderwerpen en goede voorbeelden uit de praktijk te delen. 
Genodigden zijn o.a. arbo(kern)deskundigen, brancheorganisaties, beroepsverenigingen en vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties.    
       
Het is mooi als u hierbij aanwezig kan zijn. Deelname aan deze netwerkbijeenkomst is gratis. Heeft u interesse? Dan kunt u zich aanmelden via arbozorg2020 en dan ontvangt u binnenkort de uitnodiging en meer informatie over het programma. 

Bron: ministerie SZW
 

18/09/2018

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter