Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

De rust gevonden in een passende baan

Negen jaar geleden kreeg Cliff zijn ICT-diploma overhandigd. Ondanks het glanzende getuigschrift pleitte zijn beperking de afgelopen jaren vaak in zijn  nadeel. De drempel naar werk bleek vaak te hoog en hij voerde talloze gesprekken zonder dat het verlossende woord ooit klonk. Totdat hij vorig jaar een contract tekende bij de provincie Flevoland. Hier kan Cliff zich eindelijk bewijzen.

Doorzetter
De moed niet opgeven is het credo van Cliff.  Een andere keuze geeft Cliff zichzelf niet. “Kijk, ik ben een sociaal mens. Ik praat dan misschien moeilijk maar ik houd wel van een praatje.” Tijdens zo’n praatje ontgaat de aarzeling van anderen hem echter niet. “Ja, mensen moeten soms geduld hebben met mij. Vooral aan de telefoon. Maar ik zet door want ik wil graag iedereen helpen.” Die doorzetter kwam ook naar boven in de aanloop naar zijn huidige baan. Er was geen geld voor taxivervoer dus was Cliff aangewezen op de trein en de hulp van spoorwegmedewerkers. Na weken oefenen met zijn mobiliteitscoach lukte het Cliff om zelfstandig te reizen. Weer een doel bereikt. 

Rust
Bij zijn collega’s van de provincie Flevoland heeft Cliff de rust gevonden waar hij zo lang naar zocht. Zij nemen alle tijd voor Cliff, en hij neemt de tijd voor hen. “Ik zit hier echt in een prima team, waar ik mijn talenten kan laten zien. Het is heerlijk om weer bezig te zijn en mee te draaien in de maatschappij”.
 

Downloads en/of links

Klik op het bestand om deze te downloaden.

Eindelijk een team waarin ik mijn talenten kan laten zien!

Geïnteresseerd in perspectief?

Gerelateerde stories

Email Facebook Google LinkedIn Twitter