Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Een nieuwe baan en inzicht in jezelf

Op zoek

Arjan werkte in de offshore industrie waar het vanwege de marktontwikkelingen in de Oil & Gaz niet goed ging. Hij raakt zijn baan kwijt en heeft de mogelijkheid gekregen om begeleid te worden van werk naar werk. Inmiddels heeft hij een nieuwe baan waar hij meer bij het proces betrokken is en met meer verantwoordelijkheid. 

Zelfkennis

Arjan van der Maat vertelt enthousiast over de workshops die hij gevolgd heeft waarin hij met andere deelnemers geoefend heeft in het presenteren. De bruikbare feedback helpt om goed voorbereid een sollicitatiegesprek te voeren. Arjan geeft aan dat het oefenen in het jezelf presenteren zelfvertrouwen geeft en dat zien mensen. Het gebruik maken van de begeleiding van werk naar werk levert naast een nieuwe baan ook inzicht op in jezelf. 

Begeleiding

Arjan is daarnaast blij met de goede begeleiding. “Vanaf de eerste opvang tot het op orde brengen van de basis. Mijn coach wist me elke keer een zetje in de juiste richting te geven zodat ik weer met een positief gevoel de deur uit ging. Daarbij maakte ik gebruik van de mooi toegeruste portal. En dat alles heeft mij met het nodige netwerken bij mijn volgende stap in mijn loopbaan gebracht”.
 

Downloads en/of links

Klik op het bestand om deze te downloaden.

"Winnende organisaties worden gemaakt door succesvolle mensen."

Geïnteresseerd in perspectief?

Gerelateerde stories

Email Facebook Google LinkedIn Twitter