Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Grenzen verleggen

Dirk van Kuijk heeft met zijn 54-jaar al een rijk arbeidsverleden. Vanwege een beenamputatie is hij helaas niet meer in staat om zijn oude werk uit te voeren. Met behulp van een reïntegratiecoach zijn de mogelijkheden onderzocht en vond Dirk zijn plezier in het bakken van broodjes en worstenbroodjes. Dit resulteerde in het schrijven van een sollicitatiebrief waarna hij in contact is gekomen met Alexander Bekkers, eigenaar van Bakkerij Bekkers. 
In eerste instantie werd er, vanwege de grote hoeveelheid sollicitaties,  niet gereageerd op zijn brief. Dirk bleef volhouden en via een persoonlijke mail is er toch een gesprek georganiseerd. Vanuit Bekkers is hier meteen positief op gereageerd. 

Aan de slag!
Dirk is meteen heel erg enthousiast aan de slag gegaan. Door zijn werk zittend uit te voeren heeft hij toch de mogelijkheid om zijn passie, het ambachtelijk bakkersvak, uit te oefenen. Hij heeft het plezier in zijn werk terug en is dankbaar dat deze werkgevers, die in mogelijkheden denken en niet in beperkingen, nog bestaan.

Werkgevers   
Alexander adviseert werkgevers die mensen met een beperking aannemen om eerst een proefstage te doen. Tijdens deze week krijgen de collega’s de mogelijkheid aan het idee te wennen en zo ook eventuele verbeterpunten te bespreken. Al met al voelt Dirk zich betrokken in de maatschappij en is erg blij dat hij deze kans heeft gekregen!   
 

Downloads en/of links

Klik op het bestand om deze te downloaden.

“Waar een wil is is een weg, al moet je die op 1 been lopen!”

Geïnteresseerd in perspectief?

Gerelateerde stories

Email Facebook Google LinkedIn Twitter