Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Van 11 tot en met 15 november 2019 vindt de zesde editie van de Week van de Werkstress plaats. Voor het tweede jaar op een rij is de organisatie in handen van OVAL. Dit jaar gaan we een week vol werkplezier maken rond verschillende thema’s. Alle informatie is terug te vinden op de speciale campagnewebsite

Wat gaan we doen?
Samen met partners gaan we een reeks aan activiteiten organiseren op Masterplan Maandag, Deadline Dinsdag, Workout Woensdag, Digital Detox Donderdag en Vrolijke Vrijdag. Elke dag levert een bijdrage aan een Week vol Werkplezier. Daarnaast dagen we iedereen uit om mee te doen en zelf activiteiten te organiseren. Doel is om samen met zo veel mogelijk organisaties en hun medewerkers een week vol werkplezier te organiseren. Het is ook dit jaar weer mogelijk om activiteiten aan te melden via de website van Week van de Werkstress 2019.

Save the date: Woensdag 13 november OVAL- event

Op Workout Woensdag organiseert OVAL in de middag het Werkplezierfestival. Sprekers worden afgewisseld met interactieve workshops en workouts. Fysieke en mentale beweging dragen immers bij aan het voorkomen van werkstress. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Sluit u aan bij de Week van de Werkstress 2019!

Hoe gaat u werkplezier binnen uw organisatie op de agenda zetten? Weet u welke buffers uw medewerkers inzetten tegen werkstress? Of heeft u al meerdere initiatieven om werkplezier binnen uw organisatie te verhogen? Deel uw plannen met ons via het aanmeldformulier en doe mee. De activiteiten in uw organisatie worden dan direct zichtbaar in het kaartje op de website.

Nog op zoek naar inspiratie voor de invulling van de Week vol Werkplezier? In de toolkit is een reeks met tips te vinden. Daar kunt u ook gratis logo’s en posters downloaden om te gebruiken bij uw eigen activiteiten. 

Zegt het voort
Als deelnemer bent u meteen ook ambassadeur van de Week van de Werkstress. Attendeer uw relaties dus ook op de week. Zo zorgen we samen voor meer werkplezier!

14/08/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter