Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

We hebben mooi nieuws voor u om te gebruiken in uw organisatie tijdens de Week van de Werkstress. De eerste negen tips uit de Werkplezier Top 10 zijn gepubliceerd. De tiende plaats staat nog open. Werkend Nederland gaat samen op zoek naar de tiende tip. Iedereen kan zijn eigen favoriete tip voor meer werkplezier insturen via info@werkpleziertop10.nl. Maak hier gebruik van en roep ook uw collega´s op om eigen tip voor werkplezier bekend te maken. Hoe? Dat leest u hierna. 

Werkplezier Top Tien
Er is een onderzoek uitgevoerd onder een representatieve groep werkgevers en werknemers naar oplossingen die zij als het meest succesvol zien om werkplezier te verhogen. Hieruit zijn de negen beste tips voortgekomen om het werkplezier te vergroten en werkstress te voorkomen. Op de website is een overzicht van de Werkplezier Top Tien terug te vinden. Of bekijk de video met Judith Noordzij, ambassadeur van de vijfde Week van de Werkstress.

Posters en oproep tiende tip
Ook in uw eigen organisatie kunt u op zoek gaan naar ieders eigen tip voor werkplezier. Klik hier voor de poster en in de digitale toolkit is meer art work te downloaden. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken om bekers/mokken te bedrukken. Zo vrolijkt u uw eigen werkomgeving op en maakt de Werkplezier Top Tien zichtbaar. Het nodigt collega’s uit om na te denken en aan de slag te gaan met de eerste negen tips. Plus de mogelijkheid om persoonlijke tips voor werkplezier te delen en daarmee anderen weer te inspireren. Doe dus mee, verspreid de Werkplezier Top Tien en hang de posters op in uw organisatie. Wij zijn heel benieuwd naar uw tips voor werkplezier en ontvangen deze graag via info@werkpleziertop10.nl

Bron: OVAL
 

06/11/2018

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter