Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Een jaar geleden sloegen de ABU, NRTO, Cedris en OVAL de handen ineen met als doel een beter functionerende arbeidsmarkt te creëren. Met behulp van maatwerk moeten meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk komen. Zij kunnen onder meer arbeidsfit, begeleid, gecoacht, opgeleid en bemiddeld naar werk worden. Samen hebben de vier koepelorganisaties alle dienstverlening in huis om hierin de juiste stappen te zetten en dit heeft geresulteerd in de alliantie Samen Werken voor Werk.

De alliantie brengt regelmatig een nieuwsbrief uit waarin best practices vanuit de verschillende arbeidsmarktregio’s aan bod komen. Deze best practices willen we niet alleen gebruiken voor de nieuwsbrief, maar ook ter ondersteuning bijvoorbeeld op de website van Samen Werken voor Werk. Onze uitdaging is om binnen onze leden op zoek te gaan naar voorbeelden die passen bij de doelstelling van de alliantie. Werken jullie bijvoorbeeld samen met gemeenten, opleiders en de uitzenders en zijn daar mooie voorbeelden van te noemen? Dan horen wij die voorbeelden graag!

Wat vragen we van jullie? We zijn op zoek naar een case waarin een OVAL-lid samen met een gemeente en liefst met meer andere (private) partijen samenwerkt om mensen aan het werk te helpen. Per case laten we in ieder geval het OVAL-lid, de betrokken persoon bij de gemeente en een kandidaat aan het woord. De kandidaat zetten we extra in het zonnetje door een foto te maken op de werkplek van de kandidaat. Uiteraard moet de werkgever hier toestemming voor geven. Heb je een mooie case die je heel graag met ons wilt delen? Laat het via info@oval.nl of bel Sharon Peters, projectmanager, op telefoonnummer 06-19933178. Zij neemt dan graag contact met je op!

21/11/2018

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter