Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Aan het werk helpen van mensen door begeleiding en re-integratie

Het aan het werk helpen van mensen die dat in eerste instantie niet op eigen kracht lukt. De ene keer volstaat een klein duwtje, een andere keer is behoefte aan een begeleidingstraject. Dat kan zijn in de vorm van een inburgeringstraject, een re-integratietraject, re-integratie eerste en tweede spoor en jobcoaching, maar ook bestandsanalyse voor gemeenten, advisering van werkgevers over jobcarving en specifieke projecten voor mensen met multi-problematiek. 

Jobcarving, begeleiding van mensen naar een baan bij de eigen of andere werkgever, training en jobcoaching kunnen allemaal bijdragen aan het succesvol re-integreren naar ziekte of werkloosheid of realiseren van banen voor mensen met een beperking. Ook publiek-private samenwerking draagt daar aan bij. 

Het is niet altijd een eenvoudige opgave voor werkzoekende, werknemer en werkgever. OVAL-leden leveren een belangrijke bijdrage met hun kennis van re-integratie en begeleiding, aandoeningen en het werkgeversnetwerk waarin naar nieuwe mogelijkheden wordt gezocht.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter